Woonaccessoires voor aan de muur

Woonaccessoires voor aan de muur

Twee weken geleden was ik op bezoek bij iemand in het ziekenhuis. Ik wilde natuurlijk even iets leuks halen in het winkeltje om te geven. Nu moet ik zeggen dat ze in Zwolle echt een heel leuk winkeltje hebben met veel woonaccessoires. Zo als je begrijpt, raakte ik een beetje afgeleid door al dat moois. Uiteindelijk ben ik mijn zelfbeheersing verloren en kocht ik twee hele leuke waxinelichthouders met kralen. Deze waxinelichthouders heb ik aan de muur gehangen met gouddraad. Zoooo leuk! Helemaal ‘s avonds als het donker is en de kaarsjes branden. Natuurlijk heb ik ook iets leuks gekocht voor de patiënt begrijp me niet verkeerd. Hieronder de houders en nog enkele woonaccessoires die bij mij thuis aan de muur hangen.

Woonaccessoires voor aan de muur

Waxinelichthouder met kralen

Waxinelichthouders met kralen

Onderstaand wandpaneel van hout heb ik een keer gekocht bij een brocant winkeltje in de stad. Na een zoektocht online, heb ik diverse wandpanelen gevonden bij Sweet Living Shop. Voor het geval je er ook eentje wilt kopen.

Wanddecoratie hout

Deze print op gerecycled papier heb ik gekocht bij de woonwinkel Loft in Zwolle. Helaas hebben zij nog geen webshop dus zul je echt naar de winkel toe moeten. Zorg dat je een dikke portemonnee meeneemt. Anders heb je echt een probleem.

Loft papieren design

Kralenketting hart

Onderstaand brocante wandkastje is heel bijzonder voor mij. In het kastje staan namelijk de trouwfoto’s van mijn opa’s en oma’s en daarnaast een foto waarop ik sta samen met mijn overgroot oma. Het kastje gebruik ik om speciale herinneringen een plekje te geven.

Wandkastje

Mica Decorations Sil Vaas

Dan kwam ik nog deze bijzondere vazen tegen (Mica Decorations Sil vaas). Je kunt ze ophangen aan een trapje of aan een haakje in de muur. Tip! Plaats er een vet plantje in zonder potje. Dit geeft een speels en bijzonder effect zoals je op de foto kunt zien.

Decoration sil vaas

Bij vtwonen  hebben ze super leuke woonaccessoires voor aan de muur. Neem snel een kijkje! Bij deze webshop bieden ze de Mica Decorations Sil vaas aan.

Share This Post

2 Comments

 1. Carla Otten - 15 december 2016

  Hallo Marjolein,

  Ik vind dat houten wandpaneel mooi. Waar is dat te koop en wat zijn de afmetingen hier van?
  Ik kom het niet op de hierboven genoemde sites tegen.
  Graag hoor ik van je.

  Met vriendelijke groeten,
  Carla Oten

 2. woonaccessoires.nu - 18 december 2016

  Hallo Carla,

  Het betreffende wandpaneel op de foto heb ik zelf bij een woonaccessoires winkeltje in Zwolle gekocht. Helaas bestaat dit winkeltje niet meer dus vandaar verwijzingen naar andere sites waar ze soortgelijke wandpanelen verkopen.

  Met vriendelijke groet,

  Marjolein
  Woonaccessoires.nu

laat een reactie achter